CAKESMASH​

Jouw kindje viert binnenkort zijn of haar eerste verjaardag. Hoera! Een mijlpaal die gevierd mag worden! Een cakesmash-fotoshoot is een, voor zowel ouders als kinderen, hele leuke manier om deze eerste verjaardag op bijzondere wijze vast te laten leggen.

Ik zorg in samenspraak met jullie voor een bijpassende themasetting. Denk bijvoorbeeld aan ‘jungle’ of ‘unicorn’. Mocht je kindje blij worden van een leuk muziekje, regelen we dat!

Daarnaast zorg ik voor een smaakvol taartje waar jullie kindje heerlijk van mag smullen en waarop hij of zij zich mag uitleven. De cakesmash levert ontzettend leuke beelden en heel enthousiaste kindjes op.

Na de cakesmash is er een mogelijkheid om jouw kindje hier op locatie in bad te doen. Ik zorg voor bellen en bubbels. Indien gewenst maak ik ook foto’s van hoe je kindje lekker spettert en de bellen die we blazen probeert te vangen.

Kortom; een leuke blijvende herinnering aan de eerste verjaardag van jouw kind! 

INFO & TARIEVEN

Inclusief handgemaakte origineel taartje. 

Binnen een week na de fotoshoot ontvang je een digitaal album met de foto’s van de shoot. Daaruit kies je de foto’s die je graag wilt laten na bewerken en zonder watermerk wilt ontvangen.

Bij het boeken van de shoot vraag ik een aanbetaling van €25. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de totaal prijs die tenminste op de dag van de fotoshoot betaald dient te worden.

Voor deze fotoshoot betaal je €140 en daarvoor krijg je 10 digitaal bewerkte foto’s. Per extra foto vraag ik €7,50. Gemiddeld genomen duurt het maximaal twee weken voordat je de bewerkte selectie ontvangt.

PORTFOLIO

“Wat een hele leuke ervaring, ons zoontje heeft erg genoten van de cakesmash! Het contact en de afstemming met Wendy verliepen zowel voor, tijdens en na de shoot erg goed. Ze is vriendelijk en gastvrij. Na de shoot kregen we al snel de resultaten waar we super blij mee waren; mooie sprekende foto’s van Xavi!”

-Tamara van Lieshout-