FAMILIE

Een familieportret hoeft geen statisch geheel te zijn. Juist tijdens die minder geposeerde momenten ontstaan de leukste beelden.

Spontane foto’s die kenmerkend zijn voor jullie als familie, gezin of koppel. Lol maken met elkaar zorgt voor spontane en dynamische foto’s. Dat is waar ik als fotograaf naar op zoek ben en waar ik op aanstuur.
Hoe leuk is het om een mooi familie portret aan de muur te kunnen hangen met daarbij de leuke herinnering aan de shoot zelf.

Zijn jullie echte natuurliefhebbers? Dan maken we bijvoorbeeld een korte wandeling in het bos en schieten we op mooie plekjes wat foto’s. Dit werkt ook heel goed met beweeglijke kinderen die zich ondertussen heerlijk kunnen uitleven. Het is voor mij het belangrijkste dat de foto’s, de setting en de locatie bij jullie past. Het is dus zeker mogelijk om zelf een locatie aan te dragen.

INFO & TARIEVEN

Binnen twee weken na de fotoshoot ontvang je een digitaal album met de foto’s van de shoot. Daaruit kies je de foto’s die je graag wilt laten na bewerken en zonder watermerk wilt ontvangen.

Voor deze fotoshoot betaal je;

 – tot 4 personen: €140 euro
 – per extra persoon €7,50 euro

Bij het boeken van de shoot vraag ik een aanbetaling van €25. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de totaal prijs die tenminste op de dag van de fotoshoot betaald dient te worden. 

Jullie ontvangen 8 bewerkte foto’s zonder watermerk gemiddeld genomen binnen twee weken nadat jullie de selectie gemaakt hebben. Per extra foto vraag ik €12,50. Binnen een straal van 20 kilometer vraag ik geen reiskosten. Daarbuiten €0,21 per km. 

PORTFOLIO

gezinsfoto

‘Wij hebben met ons gezin een familie fotoshoot met Wendy gehad. Wendy gaf voor en tijdens de shoot veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Ze heeft ervoor gezorgd dat het voor niemand ongemakkelijk werd, het ging allemaal heel natuurlijk. Dat was vooral voor de kinderen heel fijn. De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad tijdens de shoot. Met als resultaat; hele mooie foto’s die een mooi plekje in ons huis hebben gekregen’. 

-Sofie en Tim-