PORTRET

Iedereen is fotogeniek, ook jij! Geen zorgen, als fotograaf help ik je om te ontspannen, waardoor je vriendelijk en krachtig op de foto te staat. We nemen alle tijd die nodig is om een shoot te laten slagen. Terwijl ik je al kletsend op je gemak stel, schiet ik hier en daar een foto. Vaak geeft dit een relaxed en natuurlijk resultaat. Ik lever professioneel gemaakte portret foto’s die tevens bruikbaar zijn voor social media profielen zoals Linked in, websites maar ook facebook en instagram.

Gaat jouw voorkeur uit naar een portret shoot op locatie? Ook dat is uiteraard mogelijk. Samen bespreken we waar en onder welke (licht) omstandigheden we de foto’s maken.

INFO & TARIEVEN

Binnen twee weken na de fotoshoot ontvang je een digitaal album met de foto’s van de shoot. Daaruit kies je de foto’s die je graag nabewerkt en zonder watermerk wilt ontvangen.

Bij het boeken van de shoot vraag ik een aanbetaling van €25. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de totaal prijs die tenminste op de dag van de fotoshoot betaald dient te worden.

Voor deze fotoshoot betaal je €115 en daarvoor krijg je 4 digitaal bewerkte foto’s. 

Per extra foto vraag ik €12,50. Binnen een straal van 20 kilometer vraag ik geen reiskosten. Daarbuiten €0,21 per km. 

Gemiddeld genomen duurt het maximaal twee weken voordat je de bewerkte selectie ontvangt. 

PORTFOLIO

studioportret sfeerportret

‘Tijdens de fotoshoot voelde ik mij bij Wendy erg op mijn gemak. Ze geeft duidelijke aanwijzingen tijdens de shoot, maar ik mocht zelf ook nadenken over hoe ik graag vastgelegd wilde worden. Kortom, ik kon helemaal mezelf zijn en dat is ook te zien op de foto’s. Ik ben erg blij met het eindresultaat!’

-Joa Middelkoop-