HONDEN

Zelf ben ik een enorme dierenliefhebber! Een dier maakt voor veel mensen deel uit van het gezin, dus hoe gaaf is het om professionele foto’s te laten maken van jouw trouwe viervoeter? Ik verzorg fotosessies van huisdier(en) op locatie. Met mijn geduld en enthousiasme weet ik net die eigenwijze blik of trouwe ogen te vangen met mijn camera. Behalve prachtige foto’s levert een shoot bij mij vaak dolenthousiaste huisdieren en nog blijere baasjes op!

INFO & TARIEVEN

Binnen twee weken na de fotoshoot ontvang je een digitaal album met de foto’s van de shoot. Daaruit kies je de foto’s die je graag wilt laten na bewerken en zonder watermerk wilt ontvangen.

Bij het boeken van de shoot vraag ik een aanbetaling van €25. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de totaal prijs die tenminste op de dag van de fotoshoot betaald dient te worden.

Voor deze fotoshoot betaal je €115 en daarvoor krijg je 4 digitaal bewerkte foto’s. Per extra foto vraag ik €12,50. Binnen een straal van 20 kilometer vraag ik geen reiskosten. Daarbuiten €0,21 per km. Gemiddeld genomen duurt het maximaal twee weken voordat je de bewerkte selectie ontvangt.

Het is ook mogelijk om een groeishoot voor honden te boeken waarin ik tijdens het eerste levensjaar jouw hond vier keer fotografeer (met 3, 6, 9 en 12 maanden). Per shoot ontvang je 5 bewerkte foto’s. Deze vier fotoshoots samen zijn €350

PORTFOLIO

charlie goldengirl

“De foto’s van onze hond Charlie zijn zo mooi geworden, de energie spat ervan af en de eigenwijze blik van onze Charlie is prachtig gevangen door fotograaf Wendy. Het enthousiasme van Wendy is aanstekelijk en met haar vrolijke energie is het een groot plezier voor hond en baasjes. Wendy is geduldig en perfectionistisch, een gouden combinatie die prachtige plaatjes oplevert. Wendy heeft een creatieve kijk op de setting en heeft mooie ideeën. Het was voor Charlie leuk om met Wendy te werken omdat Wendy een dierenliefhebber pur sang is. Voor ons baasjes was het ook een fijne middag, Wendy is gezellig en lief en maakt waanzinnige foto’s!”

-Shawney Heijt-