NEWBORN

Zo bijzonder; het pasgeboren wonder! 

Alle clichés zijn natuurlijk waar, kinderen groeien waar je bij staat! De bijzondere periode vlak na de bevalling is een tijd waarin je als kersverse ouder(s) heel druk bent met luiers, voedingen en het nieuwe ritme waar je als (nieuw) gezin in moet komen. 

De tijd vliegt voorbij en de dagen vloeien in elkaar over. Voor je het weet is je kindje alweer centimeters gegroeid. Hoe zonde is het als je alleen vluchtig wat foto’s van die periode met je telefoon hebt gemaakt? Tijdens een newbornshoot maak ik professionele foto’s van jullie als gezinnetje en van het kindje alleen. 

We plannen de shoot concreet pas ná de bevalling. Ik vind het namelijk belangrijk dat de shoot plaatsvindt op het moment dat jullie daar als gezin klaar voor zijn. Dit kan binnen enkele dagen na de bevalling zijn, maar ook pas na enkele weken. Jullie geven aan wat haalbaar is en wat jullie wensen daarin zijn!

INFO & TARIEVEN

Binnen twee weken na de fotoshoot ontvang je een digitaal album met de foto’s van de shoot. Daaruit kies je de foto’s die je graag wilt laten na bewerken en zonder watermerk wilt ontvangen.

Bij het boeken van de shoot vraag ik een aanbetaling van €25. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de totaal prijs die tenminste op de dag van de fotoshoot betaald dient te worden.

Voor deze fotoshoot betaal je €140 en daarvoor krijg je 6 digitaal bewerkte foto’s. Per extra foto vraag ik €12,50. Binnen een straal van 20 kilometer vraag ik geen reiskosten. Daarbuiten €0,21 per km. Gemiddeld genomen duurt het maximaal twee weken voordat je de bewerkte selectie ontvangt. 

PORTFOLIO

Wij hebben enkele hele bijzondere momenten vast laten leggen door Wendy Willems Fotografie. We boekten een zwangerschaps shoot en vervolgens ook de newborn shoot met ons zoontje. We zijn Wendy hier enorm dankbaar voor. Zeker bij de newborn shoot was het lang niet even gemakkelijk. Desondanks wist Wendy op de juiste momenten hele mooie foto’s te maken! Daarnaast wist Wendy zich heel fijn en professioneel aan te passen aan onze wensen, bijvoorbeeld door tijdens de Corona periode tijdens de shoot voldoende afstand te bewaren. Hier heeft het resultaat van de shoot niet onder geleden. Complimenten!’

– Karlijn en Martijn –