Dit ben ik

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar wie er achter de camera staat!

Mijn naam is Wendy Willems, ik ben midden dertig, mijn roots liggen in Limburg maar intussen voel ik me ook meer dan thuis in het gezellige Brabant. 

Fotograferen is mijn passie

Na vijftien jaar werkervaring binnen de (jeugd)hulpverlening, gooide ik het roer om en heb ik mij vol overgave op de fotografie gestort.

De kennis die ik opdeed vanuit diverse opleidingen en workshops, in combinatie met mijn ‘people skills’, maakt dat ik als fotograaf aansluit bij jouw wensen. Het eindresultaat is belangrijk, maar zeker ook het proces daarnaartoe. Ik vind het belangrijk om alles zo ontspannen mogelijk te laten verlopen, aangezien voor veel mensen een fotoshoot best spannend is. We nemen alle tijd en ruimte die er nodig is. 

We schieten de foto’s op een gezamenlijk gekozen locatie.  Alles gaat in overleg; het zijn immers jullie foto’s en de klant is koning.Van alles is mogelijk! Mocht je andere ideeën of wensen hebben, neem gerust contact met me op.

Mijn hart ligt bij het maken van portretten van zowel mens(en) als dier. Ik vind het een uitdaging om daarin de eigenheid van het model naar voren te laten komen. Niet enkel de standaard ‘lachen naar de camera’-beelden maar juist die ene blik, die typische houding of kenmerkende uitdrukking wil ik vangen met mijn camera. Dat stukje eigenheid is goud waard! 

Daarnaast haal ik energie uit het fotograferen van al het moois dat de natuur te bieden heeft. 

En ik ben me vol overgave aan het specialiseren in Boudoir fotografie. Meer info hierover is de vinden op: