ZWANGERSCHAP​

Van harte gefeliciteerd! Jullie zijn in blijde verwachting! Een bijzondere tijd is aangebroken en die mooie ronde buik verdient het om prachtig te worden vastlegd!

De locatie van de shoot bepalen we samen, het belangrijkste is dat de setting bij jullie past.

Doorgaans plannen we deze shoot tussen de 33e en 36e week van de zwangerschap, dan is je buik mooi rond en straal je als nooit te voren. Is dit niet jullie eerste kindje? Broertjes en of zusjes zijn ook welkom tijdens de shoot! Dan maken we er een mooi familieportret van.

INFO & TARIEVEN

Binnen twee weken na de fotoshoot ontvang je een digitaal album met de foto’s van de shoot. Daaruit kies je de foto’s die je graag wilt laten na bewerken en zonder watermerk wilt ontvangen.

Bij het boeken van de shoot vraag ik een aanbetaling van €25. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de totaal prijs die tenminste op de dag van de fotoshoot betaald dient te worden.

Voor deze fotoshoot betaal je €140 en daarvoor krijg je 6 digitaal bewerkte foto’s. Per extra foto vraag ik €12,50. Binnen een straal van 20 kilometer vraag ik geen reiskosten. Daarbuiten €0,21 per km.

Gemiddeld genomen duurt het maximaal twee weken voordat je de bewerkte selectie ontvangt.

PORTFOLIO

zwangerschapsfoto

‘Wendy is een hele fijne fotografe! Het was een mooie zomeravond bij het Wasven in Eindhoven, waar Wendy mij op mijn gemak liet voelen en prachtige foto’s van mij en mijn zwangere buik heeft gemaakt. Erg dankbaar voor deze mooie herinnering!’

-Anne Bots-